Buitenschrijnwerk
Zwaaikomstraat 4
8800 Roeselare - Belgium
Tel.: +32 (0)51 20 24 50


BTW: BE 0433.228.724
Buitenschrijnwerk
BUITENSCHRIJNWERK IN HOUT:

Al onze ramen hebben de CE  markering in de hoogste klasse!

De ramen, deuren en poorten spelen onmiskenbaar een grote rol in het bepalen van de stijl en het uitzicht van een woning. Zij vormen letterlijk een brug tussen de wereld buiten en binnen in de woning.

Houten ramen vormen een ideale overgang tussen de anonieme buitenwereld en uw persoonlijke leefwereld binnen in uw woning. Doordat hout een natuurproduct is, vormen ze altijd een warm geheel met de rest van de woning, en dit zowel in traditionele als meer moderne woningen.
 
 
 
 

 
           

        

 
   
In onze huidige maatschappij zijn kleuren een belangrijk aspect bij het verpersoonlijken van de leefomgeving. Door het procédé van het beitsen van houten ramen kan u uw woning die persoonlijke toets geven die u zal onderscheiden van de rest van de straat. Door de grote dekkende eigenschappen en de speciale samenstelling van de houtbeits kunt u bovendien een aantal jaren wachten tussen twee onderhoudsbeurten.

VOOR MEER VOORBEELDEN KAN U TERECHT OP ONZE FACEBOOKPAGINABUITENSCHRIJNWERK IN PVC:
  

                                   


Net als voor houten buitenschrijnwerk geldt voor ramen en deuren in PVC dat zij een belangrijke factor zijn in het bepalen van het uitzicht van uw woning.

De grote troef van PVC-schrijnwerk is ongetwijfeld het onderhoudsgemak. Door de renolitfolie met houtstructuur krijgt men hetzelfde uitzicht als houten ramen, alleen vergen de PVC-ramen en deuren een minimum aan onderhoud.

Binnen het steeds groter wordende kleurengamma vindt u vast en zeker een kleur die nauw aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeur.